Lutsch 2000

Ambianță deosebită într-o zonă liniștită

Fondatorii sunt o familie de sași, reîntorși din Germania în anul 1993 pentru a pune bazele acestui complex din dorința de a trăi din nou in zona natală și de a valorifica potențialul acesteia. Păstrând tradiția săsească, toți membrii familiei sunt implicați în activitatea complexului, pentru a face din acesta o "afacere de familie". Capul familiei Lutsch Michael ocupă postul de manager, iar numele firmei este chiar numele de familie. Din acest fapt decurge unul dintre avantajele pe care firma le are, complexul fiind asociat de clienți cu seriozitatea, puterea de auto-gospodărire, calitatea serviciilor de care comunitatea sasească
este cunoscută în zona ardealului și nu numai.

Complexul oferă o gamă largă de servicii acestea fiind diversificate astfel:

-parcare gratuită (parcare TIR, parcare pensiuni și restaurant, parcare săli festivități);
-servirea mesei în cadrul restaurantului sau a terasei ( pe timp de vară ) clientul având avantajul unui meniu diversificat;

Cazare - oferta include camere la un preț accesibil.
Dotările camerelor includ : TV, paturi duble sau simple, baie. Pensiunile sunt amplasate strategic beneficiind de liniște și de o panoramă deosebită.

-inchirieri săli pentru festivități; regimul in care acestea se desfășoara este unul avantajos pentru client, garanția necesară rezervărilor fiind minimă. Sălile sunt dotate în întregime ( dotări bucătărie, camere frigorifice, sisteme de sonorizare, etc ). Clientul are posibilitatea de a inchiria doar sala de restul ocupându-se singur.
-organizare evenimente;
-alimentare carburanți;

Nu în ultimul rând, complexul oferă posibilitatea clientului de a-și petrece într-un mod plăcut timpul liber vizitând animalele sau poposind la capela " Katharina" pentru un moment de rugăciune. Concentrarea unui număr variat de servicii este ea însăși o oferta, clientul având posibilitatea de a-și satisface mai multe nevoi într-un singur loc, economisind bani și timp.

TOP